sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Mediapaasto: FAILED!

Välitehtävänä oli pitää vuorokauden mittainen mediapaasto. Luennoitsija vihjaisi, että myös esim. illanmittainen mediapaastokin kelpaa, jos pitää hoitaa opiskeluja päivällä.

Yritin kyllä, monena eri päivänä. Ei siitä vain tullut mitään. Joka päivä on pitänyt avata kone opiskelua varten. Surullisinta on, että sitten kun vihdoin on vapaa-aikaa, niin en oikein keksi muuta aivojen nollausta kuin pelaaminen, netissä surffailu, lehdet, kirjat, televisio,... Etukäteen olin ajatellut, että voin vaikka lähteä kavereille, tai lenkille, mutta ei sitä illalla myöhään enää viitsinyt. Enkä jaksa edes aloittaa kertomaan kuinka hyvin (epä)onnistuin puhelimen sulkemisessa.

Vielä viimeisenä epätoivoisena yrityksenä vietin tänään aamun ensimmäiset puolitoista tuntia ilman tietokonetta. Ei siis edes ilman mediaa. Luin lehteä, ja väsäilin pulmakuutioita:

Mediapaasto olisi saattanut onnistua vaikka kesälomalla, kun olisi enemmän vapaa-aikaa kuin 2h. No, se selittelyistä, lopputulos oli joka tapauksessa utterly, completely, entirely FAILED! :D

Herättihän tämä joka tapauksessa ajatuksia. Tiesin, että olen koukussa, mutta kuinka pahasti!

PS. Monet ovat kommentoineet blogeissaan kuinka hyvää teki pitää mediapaastoa. Täytyy sanoa, etten ihan ymmärrä tätä. Ymmärrän sen korkeintaan vaihteluna, arjen rutiineista irti pääsemisenä. Sitä voisi toisaalta olla vaikkapa lomamatka, tai jonkin muun uuden asian kokeileminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti