maanantai 7. syyskuuta 2009

Ensiaskel

Ensimmäinen blogipostaukseni ikinä. Hei vaan kaikki... *ujosti*. Tämän suuren virstanpylvään sai aikaan tietenkin opinnot, tarkemmin sanottuna kurssi nimeltä Johdatus mediakasvatukseen. Tarkoituksenani on siis käyttää tätä blogia lähinnä opiskelutarkoituksiin, mutta mukaan tulee (toivon mukaan) myös muutakin epämääräistä kivaa.

Ehkä olikin jo aika perustaa jonkinmoinen blogi, kun kerta "kaikilla muillakin on jo". Facebookiin minut saatiin pari kuukautta sitten raahattua juurikin sillä syyllä. Siinä vaiheessa kun armas avomiehenikin myöntyi ja pisti kuvansa naamakirjaan, niin pakkohan se oli myöntää, kaikki siellä on. Äitini oli liittynyt jo ajat sitten. o_O Olenko jäänyt jotenkin jälkijunaan? Onneksi voin pelastuksekseni sanoa sentään tietäväni mitä ovat mese, twitter, irc, galtsu, WoM (= World of Mediakasvatus), ai kiva (= ai kiristääkö vanne), ...etc.

Huomisen puolella tänne olisi tarkoitus laittaa "päiväohjelmani median parissa", eli kurssin ensimmäinen välitehtävä. Saatte sitten kaikki tietää jokaisen puhtaan yksityiskohdan päivittäisestä mediankäytöstäni. Fipii ^_^!

5 kommenttia:

 1. Jään odottamaan tulevia juttuja. Mutta minäkin bongasin ton ominaisuuden, että blogin lukijaksi voi rekisteröityä, ja kutsua ystäviä. Pitäisikös kutsua siis kaikki kaverit lukemaan omaa blogia?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista, joka onkin ensimmäinen saamani blogikommentti!

  Kaverit pitää tietenkin kutsua lukemaan, on kivaa, rohkaisevaa ja tietysti hyödyllistä keskustelun kannalta saada kommentteja. Itse kutsuin pari kaveria henkilökohtaisesti käväisemään, ja jätin "mainokseni" facebookiin, mutta toistaiseksi kukaan heistä ei ole uskaltautunut kirjoittamaan mitään tänne... Joten kannattaa siis kutsua mahdollisimman monia.

  VastaaPoista
 3. Ilmassa on tosiaan suurta odotuksen tuntua kun blogeihin on kohta tekstitunkua. Onko ollut ongelmia kellonajan kanssa? Minulla näyttää jotain aamuviittä, vaikka ois blogannu keskellä päivää. En ainakaan pikkuklikkailulla löytäny mitään nappulaa mistä vaihtaa asetuksia.

  VastaaPoista
 4. Kappas, kellonajat onkin vähän pielessä. Nyt pitäisi olla korjattuna. Löysin nyt aikavyöhykkeen asetukset kohdasta Asetukset - Muotoilu - Aikavyöhykkeen.

  VastaaPoista
 5. ai taitaa mullakin olla kellon ajat pielessä..pitääki korjata. Kiitoksia neuvosta!

  VastaaPoista